keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Omena sipsejä

Kuivattuja Omenan siivuja

Siivutin omenia ja ripotin päälle kanelia, sokeria ja tilkka luomu rypsiöljyä.Ladoin siivut uunipellille voipaperinpäälle ja annoin niiden "kuivua" uunissa noin 1,5 tuntia100° kiertoilmalla, uuninluukku hieman raollaan. Jätä omenan siivut haihtumaan uuninpellin päälle uunista ottamisen jälkeen, niin ne kuivuvat rapeammiksi.Mitä ohuenpia siivuja jaksaa leikata sitä rapeampia niistä saa.Omenan siivuja voi myös käyttää esim. aamiais joghurtissa tai mysleissä, siis jos jotain jää jäljelle uunista ottamisen jälkeen. 
ps. Jäätelön päällä lämpimät siivut ovat herkkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti